Şenol Güneş, Falcao Transferini Veto Etti

 Monaco Kulubü, 2 yıllık sözleşmesinden doğan 24 milyon Euro'dan kurtulmak için Falcao'yu bedava verme kararı aldı. Beşiktaş'a önerilen ve müzmin sakat olan Kolombiyalı oyuncunun transferi teknik direktör Şenol Güneş'e takıldı.
Şenol Güneş, Falcao Transferini Veto EttiBEDAVA VERİLİYOR AMA...
Mario Gomez'de çıkacak olası bir soruna karşın alternatifleri elinde tutan Beşiktaş'ta;Radamel Falcao konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Bonservisi Monaco'da olan ve 2 yıl daha sözleşmesi olan Kolombiyalı golcünün, Fransız kulüple ipleri koparmak üzere olduğu kaydedildi. Monaco yönetiminin yaklaşım 24 milyon Euro'yu bulan alacakları ve müzmin sakatlığı nedeniyle Falcao'dan kurtulmak istedikleri ve bu nedenle oyuncuyu bedelsiz bir şekilde isteyen kulübe verme kararı aldıkları kaydedildi.
ESKİ GÜNLERİNİ MUMLA ARIYOR
Bu gelişmenin ardından menajer Ahmet Bulut'un, Beşiktaş'ın kapısını tekrar çaldığı ve Falcao'yu bedavaya getirebileceğini oyuncuyu da uygun fiyata ikna edebileceğini belirttiği kaydedildi. Gomez'in ayrılması halinde yerine büyük bir isim isteyen başkan Fikret Orman'ın, Falcao'ya ilk etapta sıcak baktığı ancak oyuncunun sakatlıları nedeniyle terüddütte kaldığı öğrenildi.
VETO YEDİ!
Bağlarında ve belinde sorun yaşayan, devamlı sakatlanan ve eski günlerinden uzakta olan Kolombiyalı golcüyü ise teknik direktör Şenol Güneş'in veto ettiği ancak yine de Falcao defterinin tam olarak kapanmadığı ifade edildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lionel Messi - Vikipedi