Beşiktaş'ta Arjen Robben operasyonu!

Beşiktaş, Süper Lig’de şampiyonluğunu resmen ilan etti, Devler Ligi’ne direkt gruplardan katılmayı garantiledi. Bu başarı sayesinde kasasına anında 170 milyon TL girecek Kara Kartal, yıldız transferler için de düğmeye bastı. İlk hedef ise Arjen Robben!

Süper Lig’de bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Siyah-Beyazlılar’da yönetim, bu mücadele sonrasında transfer konusunda düğmeye bastı. Kulübün dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılacak takımı güçlendirme adına önceden belirledikleri futbolcular konusunda harekete geçti.

Bu doğrultuda ilk hedefini Almanya Bundesliga deviBayern Münih’in Hollandalı süperstarı Arjen Robbenolarak belirleyen Torunoğulları, 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için ara verdiği temaslara tekrar başladı.Vodafone Arena’nın yıldızı olarak bu ismi Beşiktaş’a kazandırmayı planlayan Torunoğulları’nın, bu haftaAlmanya’ya gidip bu futbolcuyla tekrar masaya oturması bekleniyor.

3 bölgeye daha takviye var

Sezonu şampiyon olarak tamamlamalarının ardından yaklaşık 170 milyon TL’yi kasalarına koyacak olmaları sebebiyle mali olarak da rahatlayan yönetim, Robben’le birlikte; sol bek, sağ bek ve ön libero hattına da yeni bir isim kazandırmayı planlıyor. Yönetimin diğer isimler konusunda ise Konyaspormücadelesi sonrasında atağa kalkacağı ifade edildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lionel Messi - Vikipedi