Fenerbahçe'de Caner Erkin'in yerine Jose Holebas...


Oyuncunun yakından tanıyan Yunan Gazzetta'nın yazarı John Georgopoulos, Watford'ta forma giyen 31 yaşındaki sol bek Jose Holebas'ın Fenerbahçe'ye transfer olasılığı olduğunu söyledi. 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Georgopoulos, oyuncunun Türkiye'de 3 büyük takımın da transfer gündeminde olabileceğini kaydetti. 

Fenerbahçe'de Caner Erkin'in gidişi sonrasında düşünülen isimler arasında olan Holebas'ın sarı lacivertli ekibin gündeminde yer alıp almadığının net olmadığının altını çizen Yunan gazeteci "Fenerbahçe'nin ilgisi hakkında net bir şey söyleyemem ama Fenerbahçe ilgileniyorsa gerçekten çok iyi bir oyuncuyu kadrosuna katabilir. Holebas için de, Fenerbahçe için de bu iyi bir seçim olabilir" dedi. 

"Yılda 1.8 milyon euro kazanıyor"

Oyuncunun Galatasaray'ın da gündemine girmesinin mümkün olduğunu kaydederek açık kapı bırakan Georgopoulos "Holebas geçmişte Beşiktaş'ın da gündemine giren bir isim. O zamanki takımı Olympiakos bu transfere izin vermemişti ama halen Beşiktaş ve Galatasaray için de önemli bir seçenek. Tabii ki takımıyla 2018 Haziran ayına kadar sözleşmesi var senelik 1,8 milyon euro kazanıyor. Bu durumda nasıl bir anlaşma yapılacağı da düşünülmeli" diye konuştu.

Oyuncunun Türkiye'ye transferi için olasılıkların güçlü olduğunu ifade eden Yunan gazeteci, Watford'un İspanyol teknik direktörü Quique Sánchez Flores'le ayrı felsefelere sahip olmalarından kaynaklanan sorunlar yaşadığını belirterek, "Holebas çok hızlı ve teknik bir futbolcu, sol çizgiyi etkili kullanan ve fiziksel anlamda da kendisine iyi bakan bir isim. İngiltere Premier Lig'de Chelsea ve Manchester Citymaçlarında çok iyi bir futbol sergiledi. Ancak hocasıyla felsefi açıdan uyuşmuyorlar ve bu nedenle Türkiye onun için iyi bir seçenek" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lionel Messi - Vikipedi