Beşiktaş Kayserispor maç özeti izle (BJK 4-0 Kayseri tüm goller, anlar burada!)

Beşiktaş, Kayserispor'u 4 golle geçerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti. Lider Beşiktaş 3 puan alarak liderliğini sürdürürken, Beşiktaşlı taraftar gözlerini bugün oynanacak Fenerbahçe maçına çevirdiler. İşte Beşiktaş Kayserispor maç özeti, golleri ve önemli anları...
Beşiktaş Kayserispor maç özeti izle (BJK 4-0 Kayseri tüm goller, anlar burada!)

Beşiktaş Kayserispor maç özeti ve golleri haberimizde. Süper Lig 31. haftasında evinde oynadığı maçta Beşiktaş, Kayserispor’u 4-0 yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu. Beşiktaş, konuk ettiği Kayserispor’u her iki yarıda attığı gollerle 4 – 0 yenerek zirvedeki yerini korudu. Beşiktaş Kayseri maç özeti, maçın golleri ve önemli pozisyonlarını seyredebileceğiniz link haberimizde. Süper Lig’de Zirve yarışı heyecanı sürüyor. Lider Beşiktaş bu hafta 3 puan almayı başardı. Şimdi Fenerbahçe’nin Gaziantepspor ile olan maçının sonuncu merak ediliyor.
Yeni stadı Vodafone Arena’da ikinci maçına çıkan Beşiktaş, hakem Serkan Çınar’ın düdük çaldığı maçta ilk yarıda 34 dakikada 3 gol birden buldu. Siyah beyazlı ekip 10. dakikada Alman golcüsü Mario Gomez ile 1 – 0 öne geçerken, ardından 23. dakikada Oğuzhan Özyakup ve 34. dakikada da Ricardo Quresma ile bir anda skor 3 – 0 oldu. Mücadelenin ilk yarısını 3 – 0 önde tamamlayan Beşiktaş’ın 4. golünü 90+1. dakikada Cenk Tosun atarken, siyah beyazlı ekip 69. dakikada da Mario Gomez ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇINDAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

56. dakikada Olcay Şahan’ın ara pası ile altıpasın hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Mario Gomez, kaleye açısı dar olmasına rağmen yerden şutunu çekti ancak kaleye paralel giden top oyun alanının dışına çıktı. 
64. dakikada Oğuzhan Özyakup’un pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda topla buluşan Jose Sosa’nın çektiği sert şutu kaleci Ali Ahamada güçlükle kornere çeldi. 
67. dakikada Zeki Yavru, ceza sahası içerisinde Ricardo Quaresma’ya arkadan kayarak sert müdahalede bulundu ve hakem Serkan Çınar, penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına Mario Gomez geçti. Gomez’in çektiği şut üstten dışarı çıktı. Mario Gomez, kaçırdığı bu penaltı ile bu sezon kullandığı 6 penaltıdan 3’ünü kaçırmış oldu.
90+1. dakikada Beşiktaş, Cenk Tosun ile farkı dört yaptı. Sağ kanatta topla buluşan Jose Sosa, yerden pasını altıpasın hemen dışında sağ çaprazda bulunan Cenk Tosun’a verdi. Cenk Tosun’un gelişine çektiği şut ağlara gitti: 4-0. 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 4-0 tamamlandı. Beşiktaş, bu sonuçla puanını 73 yaparken Kayserispor ise aldığı bu mağlubiyetle 32 puanda kaldı.

BEŞİKTAŞ 4-0 KAYSERİSPOR

Stat: Vodafone Arena
Hakemler: Serkan Çınar, Erdem Bayık, Esat Sancaktar

Beşiktaş: Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Dusko Tosic, Marcelo, Beck, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Dk. 70 Cenk Tosun), Olcay Şahan (Dk. 85 Necip Uysal), Jose Sosa, Ricardo Quaresma (Dk. 70 Gökhan Töre), Mario Gomez

Kayserispor: Ali Ahamada, Berkan Emir, Marko Simic (Dk. 46 Larrys Mabiala), Mustafa Akbaş, Zeki Yavru, Srdjan Mijailovic, Diego Lopes, Furkan Özçal, Deniz Türüç, Oğulcan Çağlayan (Dk. 76 Ömer Bayram), Sinan Bakış (Dk. 59 Derley)

Goller: Dk. 10 Mario Gomez, Dk. 23 Oğuzhan Özyakup, Dk. 34 Ricardo Quresma, Dk. 90+1 Cenk Tosun (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 26 Ricardo Quaresma (Beşiktaş), Dk. 75 Deniz Türüç, Dk. 79 Mustafa Akbaş, Dk. 81 Zeki Yavru (Kayserispor)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lionel Messi - Vikipedi