Galatasaray, Edin Dzeko'yu Transfer Etmek için Girişimlere Başladı

Galatasaray, Edin Dzeko'yu Transfer Etmek için Girişimlere BaşladıBaşarısız bir sezonu geride bırakanGalatasaray, transfer çalışmalarında gaza bastı. Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, taraftara müthiş bir sürpriz hazırladı.

Özbek, Fenerbahçe ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından Roma'da forma giyen Edin Dzeko'nun transferi için düğmeye basacak.

KİRALAMA YÖNTEMİ

2014-15 sezonu başında verdiği "yıldız golcü" sözünü tutmak isteyen sarı-kırmızılıların başkanı, Boşnak futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünüyor.

ROMA'DA GÖZDEN DÜŞTÜ

Bu sezon Roma'da istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen 30 yaşındaki forvet oyuncusu, 39 maçta sadece 10 gol atabildi, 6 da asist yaptı.

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR
Roma'daki hocası Luciano Spaletti tarafından da gözden çıkarılan ve yerine daha genç bir golcü transfer edilmek istenen Dzeko'nun da Galatasaray'a sıcak bakabileceği öğrenildi. 15 milyon Euro'luk piyasa değeri bulunan golcü oyuncu için sarı-kırmızılı takımın önemli ölçüde kiralama ücreti ödemesi gerekecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lionel Messi - Vikipedi