Beşiktaş'tan 3 bomba birden!..

Siyah-Beyazlılar’ın Liverpool’un stoperi Skrtel ve Milanlı Zapata ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Nordsjaelland’de forma giyen Emre Mor’un da transferi bitmek üzere...

Beşiktaş transfer
Beşiktaş önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne daha güçlü bir kadro ile girmek için takıma takviye yapacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in istekleri doğrultusunda 2 stoper, sağ bek, sol bek ve santrfor olmak üzere en az 5 transfer yapacak olan yönetim scout ekibinin belirlediği isimlerle temasa geçmeye sezon bitmeden başlamıştı.
Bu doğrultuda dış transfer sorumlusu Erdal Torunoğulları’nın, Liverpool’dan Skrtel, Milan’dan Zapata ile prensip anlaşması yaptığı öğrenildi. Danimarka’nın Nordsjaelland takımında oynayan Türk oyuncu Emre Mor’un da transferinin bitme aşamasına geldiği kaydedildi.

GÖNÜL VE AZİZ İÇİN BEKLEMEYE GEÇİLDİ
Öte yandan yurt içinden çok fazla transfer alternatifi belirlemeyen yönetimin hedefinde hala Gökhan Gönül ve Serdar Aziz bulunuyor.
Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe ile yapacağını açıkladığı görüşmenin zamanını ve sonucunu bekleyen yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’in bir numaralı stoper adayı olan Serdar Aziz için Bursaspor’un kapısını çalacak ve milli oyuncuyu takıma kazandırmaya çalışacak. Yurt içindeki bu transferleri de Ahmet Nur Çebi ve Metin Albayrak’ın bitirmesi planlanıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş Kayserispor maç özeti izle (BJK 4-0 Kayseri tüm goller, anlar burada!)