Galatasaray'ın istediği Havard Nordtveit West Ham United'da

Galatasaray'ın da gelecek sezon planlarında yer alan Havard Nordveit'ı Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United kaptı.


Galatasaray'ın da gelecek sezon planlarında yer alanHavard Nordveit'ı Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United kaptı.

İngiliz spor internet sitelerinin "son dakika" başlığıyla geçtiği haberlere göre, dün Stoke City'e mağlup olarak ligin son haftasında Avrupa kupalarının dışında kalan Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, yeni sezon için ilk transferini gerçekleştirdi. 

Norveçli orta saha oyuncusu, Bundesliga ekiplerindenBorussia Monchengladbach'tan Londra ekibine bedelsiz olarak katıldı. 

Galatasaray da istiyordu

Ligden erken kopması sebebiyle gelecek sezon planlamasına erkenden başlayan Sarı Kırmızılılar, stoper, sağ bek ve orta saha mevkiilerinde oynayabilen 25 yaşındaki oyuncuyu uzun süredir takip ediyordu. 

Galatasaray'la birlikte West Ham United da ısrarlı bir biçimde Nordtveit'ı takip ediyordu. Bu sezon Bundesliga'da 31 maça çıkan Norveçli oyuncu, takımına 4 gol 1 asistlik katkı yaptı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lionel Messi - Vikipedi