fikret Orman’ın öfkesi!

Orman’ın öfkesi!

’ın  Kongresi’nde üyelik kabul ücretinin 5 bin TL’ye çıkarılması yüzünden kavga çıktı. Başkan Fikret Orman’ın, kendisini yalancılıkla suçlayan bir üyeye  attığı iddia edildi

'ın dünkü idari ve  kongresi olaylı geçti. Üyelik kabul ücretinin 1200 TL'den 5 bin TL'ye çıkarılması sert tartışmalara neden olurken, oy çokluğu ile kabul edildi. Kürsüye konuşmacı olarak çıkan İsmail Tugay Güzel adlı bir üye, Başkan Fikret Orman'a'Beyaz yalanlarla herkesi kandırıyorsunuz' deyince ortalık karıştı. Güzel'in arka bölüme alınmasının ardından Orman ve yöneticilerin de karıştığı arbede yaşandı. Fikret Orman, "Hakaret ve küfür etmekten utanmıyor musun" deyince çıkan gerginlikte Orman'ın, Güzel'e  attığı iddia edildi. Başkan Orman, yaşananlar sonrası yaptığı açıklamada "Beşiktaşlıların ilgisi 2 bin lira değil, 5 bin lira değil. Beşiktaşlıların ilgisi stadının bitmesiydi ve bitti.Beşiktaşlıların ilgisi şampiyonluktu ve oldular. Hiç kimse bunlarla uğraşmıyor" diye konuştu.

Borç 1 milyar 328 milyon TL
Beşiktaş kulübün borcunun 1 milyar 328 milyon TL olduğunu açıkladı. Yönetim kurulu, idari ve mali açıdan ibra edilirken Başkan Orman şunları söyledi: "Üç sene sonunda Beşiktaş'ın borcunu 100 milyon dolara indirecek hale gelmemiz lazım. Stadı şampiyon olmak için yaptık. Göreve geldiğimizde kulübe yönelik 445 dava vardı. Bunların hepsi kapandı. Şu anda FIFA ve CAS'ta açtığımız birer dava var. Biri Atınç'ın yetiştirme bedeli ile ilgili, İkincisi de Fernandes'e yönelik."

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lionel Messi - Vikipedi