Beşiktaş'tan Konyaspor'a bomba teklif!

Beşiktaş'tan Konyaspor'a bomba teklif!

’nin Medipol Başakşehir’e 2-1 kaybetmesinin ardından  şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken, siyah beyazlı kulübün Torku Konyaspor’a Vodafone Arena teklifinde bulunduğu belirtildi. Beşiktaş yönetiminin, şampiyonluğun Osmanlıspor maçında garantilenmesi halinde son hafta mücadelesini Vodafone Arena’da oynamak için Torku Konyaspor’a öneride bulunduğu ifade edildi.

'nin Medipol Başakşehir'e 2-1 kaybetmesiyle bitime 2 hafta kala puan farkını 6'ya çıkaran ve şampiyonluk için sadece 1 puana ihtiyaç duyan 'ta kupa hazırlıkları şimdiden başladı. Siyah beyazlı kulüp, bu bağlamda son hafta deplasmanda karşılacağı Torku Konyaspor'dan bir istekte bulundu.
Beyaz TV muhabiri Sezgin Gelmez'in verdiği bilgiye göre; Beşiktaş yönetiminin Osmanlıspor maçında şampiyonluğun garantilenmesi halinde, son hafta deplasmanda karşılaşacakları Torku Konyaspor maçının Vodafone Arena'da oynanaması için yeşil beyazlı yönetime teklifte bulunduğu ifade edildi.
Beşiktaş'ın bu teklifine olumlu bakan Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın siyah beyazlı kulüpten iki isteğinin olduğu belirtildi. Torku Konyaspor, kombineli taraftarlarının zararlarının karşılanması ve TFF'den gerekli izinlerin alınması halinde son hafta mücadelesini Vodafone Arena'da oynamaya sıcak bakacağı kaydedildi.
KONYASPOR BAŞKANI KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şah, ligin son haftasında sahalarında oynayacaklarıBeşiktaş müsabakasını taraftarlarının önünde oynamak istediklerini belirtti.
Bu konuda Futbol Federasyonu'nun kararının önemli olduğuna dikkati çeken Başkan Ahmet Şan, "Öyle bir istek gelirse bile, bizim için ön planda olan bizim kombine biletlerini almış taraftarımızın hakları ve hukukları var. Öyle bir talep de zaten daha resmi olarak da gelmiş değil" dedi. Başkan Ahmet Şan, bu konuda şunları söyledi:
"FEDERASYONUN İZNİ ÖNEMLİ"
Bölgesel bir televizyonunun programına telefonla bağlanan Başkan Şan, federasyonun izninin önemine dikkati çekerken şöyle konuştu:
"'Geçen sezon Galatasaray'la Çaykur Rizespor'un benzer bir durumu vardı. Federasyon buna izin vermedi. Bizim edindiğimiz bilgiye göre federasyonun bu yöndeki tutumu devam ediyor. Birinci konu bu. Gerisini fazla konuşmaya gerek var mı bilmiyorum. Velev ki öyle olsa bile bizim kombine bilet almış olan 18 bin taraftarımız var. Onların durumu var. Birçok soru işaretleri olan bir konu. Bence Beşiktaş'ın önce matematiksel olarak şampiyonluğunu garantilemesi lazım. Ondan sonra da federasyon konusu var. Yani birçok bilinmeyeni olan konu."

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lionel Messi - Vikipedi