İLK İMZA RODRİGUEZ




TRANSFER ARTIK AN MESELESİ







Daha önce Ricardo Rodriguez'i bonservis bedeliyle satmayı hedefleyen Milan'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunan Fenerbahçe'nin, son görüşmede İtalyanlar'la el sıkıştığı belirtildi.




İLK İMZA RODRİGUEZ 

Ara transfer dönemi çalışmalarına bir süredir devam eden Fenerbahçe ilk bombasını patlattı.Uzun süredir Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden olan Ricardo Rodriguez ile ilgili dün hareketli saatler yaşandı. Sol beke mutlak bir takviye yapacak sarı-lacivertlilerin İsviçreli oyuncuyla anlaştığı iddia edildi.

Kanarya'nın Milan'ın kadrosunda düşünmediği 27 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda İtalyan ekibini ikna ettiği ileri sürüldü.

Milan ile bu sezon yalnızca 5 Serie A maçında forma giyen İsviçreli sol bek, İtalyan ekibinin bugün Sampdoria ile oynayacağı lig karşılaşmanın kadrosuna da alınmadı.

GUSTAVO'DAN BİLGİ ALDI
Ricardo Rodriguez'in Fenerbahçe'nin yıldız ismi Luiz Gustavo'dan bilgi aldığı öğrenildi. İsviçreli futbolcu, Wolfsburg'ta 4 sezon birlikte oynadığı Gustavo'ya takımı ve İstanbul'u sordu. Sambacı da Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve olumlu sözler sarfettiği kaydedildi.

Bu sezon Milan'da forma giyemeyen Ricardo Rodriguez, 2017- 18 öncesi 15 milyon euro bedelle Wolfsburg'tan transfer edilmişti. Önceki sezonlarda İtalyan ekibinin vazgeçilmezleri arasında yer alan 27 yaşındaki sol bek, 2019- 20'de şans bulamıyor. Yıldız futbolcu, 5 lig maçında yalnızca 388 dakika sahada kaldı. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lionel Messi - Vikipedi

Beşiktaş Kayserispor maç özeti izle (BJK 4-0 Kayseri tüm goller, anlar burada!)