günün transfer iddiaları

Günün transfer iddiaları (1 Nisan 2016)

01 Nisan 2016 Cuma, 11:08:01

GALATASARAY'IN NORDTVEIT PLANI
UEFA’dan aldığı 1 yıl men cezasının ardından harcamalarında kuruşun bile hesabını yapan Galatasaray, bonservis sorunu olmayan ‘genç Kuzeyliler’e yöneldi. Aslan’da son hedef kontratı bitecek olan Borussia Monchengladbach'ın Norveçli orta sahası Havard Nordtveit... (Fanatik)

1
17
2
17
FENERBAHÇE VEDAT MURİÇ'İN PEŞİNDE
Bu sezon Giresunspor forması ile PTT 1. Lig’de fırıtna gibi esen Vedat Muriç’in Fenerbahçe tarafından yakından takip edildiği öğrenildi. Adı Torku Konyaspor ile de anılan 21 yaşındaki golcü için izleme komitesinin detaylı bir rapor hazırladığı kaydedildi. (Fanatik)
3
17
TRABZONSPOR'DAN RONALDINHO'YA VETO
Menajerlere kapılarını neredeyse tamamen kapatan ve geniş bir scout ekibiyle çalışan Trabzonspor’a Ronaldinho önerildi. Ancak yönetim, şartları bile konuşmadan, teşekkür ederek teklifi geri çevirdi. (Fanatik)
4
17
FENERBAHÇE'DE CANER'İN ALTERNATİFİ EREN ALBAYRAK
Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Caner Erkin'le yeni sözleşme imzalamak isteyen Fenerbahçe, bunun gerçekleşmemesi halinde Çaykur Rizespor'dan Eren Albayrak’ı transfer etmeyi planlıyor. 24 yaşındaki sol bek, haziran ayında boşa çıkacak. (Fanatik)
5
17
GALATASARAY'DAN EMRE MOR İÇİN SON TEKLİF
Galatasaray, menajeri tarafından Türkiye’ye gelmek istemediği yönünde haber gönderilen Emre Mor için son bir teklif paketi hazırlıyor. Sarı-Kırmızılılar, Danimarka’da Nordjaelland forması giyen 18 yaşındaki kanat oyuncusuna senelik 1.2 milyon Euro önerecek. Gurbetçi futbolcunun bonservisine de 2 milyon Euro teklif edilecek. (Fanatik)
6
17
KARCEMARSKAS'I OSMANLISPOR KAPIYOR
Osmanlıspor, sezon sonunda Gaziantepspor’la kontratı bitecek 32 yaşındaki Karcemarskas ile yaptığı görüşmelerde önemli mesafe katetti. Performansıyla birçok takımın listesine giren başarılı kalecinin imzaya yakın olduğu kaydedildi. (Fanatik)
7
17
FENERBAHÇE'DE ALLISON HAREKATI
Fenerbahçe'nin Fabiano’nun yetersiz, Volkan’ın da ilerleyen yaşı nedeniyle kaleye istediği Internacional'ın Brezilyalı kalecisi Alisson Ramses Becker'in menajeri Ze Maria, “Evet, F.Bahçe Alisson’u istedi” dedi. (Fotomaç)
8
17
GALATASARAY'IN ZIVKOVIC ATAĞI
Yeni sezonda genç ve başarıya aç bir takım kurmak için çalışmalarına devam eden Galatasaray, ilk resmi hamlesini yaptı. Yönetimin, bir süredir scout ekibi tarafından izlenen Partizan'ın 1996 doğumlu sağ açığı Andrija Zivkovic için resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. (Fotomaç)
9
17
ADAM ZRELAK TRABZONSPOR'A...
Trabzonspor'un  Slovan Bratislava'da oynayan Slovakya U21 Milli Takımı'nın forveti Adam Zrelak’ı izlediği belirtildi. Maclaren ve Hodzic de listede... (Fotomaç)
10
17
REAL'DEN SONRA GALATASARAY'A GELİYOR
Sportif direktör arayan Galatasaray'da Marco Branca ve Andoni Zubizarreta ile yapılan görüşmelerden sonra Real Madrid'in eski sportif direktör Predrag Mijatovic ile de bir araya gelindi. Sarı-kırmızılı yönetimin, Mijatovic'ten hedefleri ve maliyetiyle ilgili bilgi aldığı, buna göre bir tercih yapılacağı kaydedildi. (Fotomaç)
11
17
FENERBAHÇE, CACERES İÇİN TEKLİFİNİ YAPTI
Fenerbahçe'de transfer yetkisini eline alan Ali Yıldırım'ın birkaç hafta önce Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca'yı, İstanbul'da konuk ettiği ortaya çıktı. Fakat bu görüşmenin Muslera'nın Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili değil Juventus'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Martin Caceres için olduğu bildirildi. (Fotospor)
12
17
HEYNCKES, GALATASARAY'A ŞART KOŞTU
Galatasaray’ın görüştüğü Alman hoca Jupp Heynckes, “Transfer listesi ile bütçeyi kendim yaparım” dedi. Yöneticiler, “Genç bir takım kuracağız. Ama yıldız oyuncu da alacağız” ifadesini kullanırken Jupp Heynckes, Galatasaray’dan düşünmek için süre istedi. (Açık Mert Korkusuz)
13
17
EDIN VISCA'YI HANNOVER VE LEVERKUSEN İZLİYOR
Başakşehir formasıyla bu sezon 12 gol 4 asistle yıldızlaşan ve adeta takımını Avrupa’ya taşıyan Bosnalı futbolcunun, Hannover 96 ve Bayern Leverkusen tarafından takip edildiği öne sürüldü. Visca’nın, Başakşehir’le 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Fanatik)
14
17
FENERBAHÇE'NİN SCHWEINSTEIGER UMUDU
Louis van Gaal’in Manchester United'dan ayrılma ihtimalinin olması Bastian Schweinsteiger'i isteyen Fenerbahçe'yi heyecanlandırdı. (Açık Mert Korkusuz)
15
17
GALATASARAY, BENITEZ'DEN VAZGEÇTİ
Arjantin ekibi Independiente, devre arasında 11.5 milyon Euro istediği Martin Benitez'de indirime gitti. Arjantin ekibinin, G.Saray'a haber göndererek 21 yaşındaki forveti 7 milyon Euro'ya bırakabileceklerini ilettiği öğrenildi. Ancak bu kez sarı-kırmızılılar, 'bütçemiz yok' diyerek Benitez'i artık alamayacaklarını iletti. (Fotomaç)
16
17
TRABZONSPOR'DAN NURİ ŞAHİN HAMLESİ
Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın yeni sezon için takımda görmek istediği isim Borussia Dortmund'lu Nuri Şahin oldu. Nuri'nin transferi zor görünse de Usta'nın bazı çalışmalara şimdiden başladığı biliniyor. (Fotospor)
17
17
"SIGTHORSSON, GALATASARAY'A GELİR"
Galatasaray'ın geçen yaz gündemine gelen Sigthorsson'un Türkiye temsilcisi Hasan Çolakoğlu, Nantes'ın İzlandalı golcüyü satmaya hazır olduğunu söyledi. Çolakoğlu, "Nantes, bonservise 3 milyon euro istemişti. Yaza tekrar gündeme gelecek. G.Saray'ın vereceği karara göre bu kez olabilir" dedi. (Fotomaç)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lionel Messi - Vikipedi