BJK TRANSFER

Günün öne çıkan  transfer haberleri [Son dakika transfer gelişmeleri ve Beşiktaş'ın transfer gündemi] - 19 Temmuz 2016

  • Giriş Tarihi: 19.7.2016 14:51
Günün öne çıkan Beşiktaş transfer haberleri [Son dakika transfer gelişmeleri ve Beşiktaş'ın transfer gündemi] - 19 Temmuz 2016

'ın transfer gündeminde hangi isimler var? Beşiktaş transferde son dakika imzalarını kimlere attıracak? Tüm bu soruların cevabını Beşiktaş'ın transfer haberlerini derlediğimiz bu içerikte bulabilirsiniz. İşte Beşiktaş'la ilgili son dakika transfer gelişmeleri ve gündemde yer alan sıcak transfer haberleri...

Spor Toto Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala takımlar son transferlerini yapıyorlar. Transfer çalışmalarını sürdüren o takımlardan bir tanesi de Beşiktaş. Siyah-Beyazlı takım transferde en çok konuşulan ekip olurken kadrosunu sadece Gökhan Gönül'le güçlendirdi. Birçok isimle transfer için görüşen Beşiktaş'ın son dakika transfer bombalarını art arda patlatması bekleniyor.
Beşiktaş'ın transfer çalışmaları, son dakika transfer gelişmeleri,transferde görüşülen ve takip edilen futbolcularla ilgili detayları bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte Beşiktaş'ın transfer gündemi ve son dakika transfer gelişmeleri...
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ
'IN TRANSFER LİSTESİNDE KİMLER VAR?
BEŞİKTAŞ KİMLERİ TRANSFER EDECEK?
TRANSFERDE BEŞİKTAŞ KİMLERLE GÖRÜŞÜYOR?
BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER GELİŞEMELERİ VE SON DAKİKA HABERLER...
SCHWEINSTEIGER'DEN BEŞİKTAŞ'A YEŞİL IŞIK
Almanya futbolunun marka ismi Bastian Schweinsteiger'in peşine düşen Beşiktaş'a, 31 yaşındaki yıldızdan beklenen haber geldi. Başarılı orta alan, menaceri aracılığıyla Kartal'a yeşil ışık yaktı.
BEŞİKTAŞ'TAN 3 FUTBOLCUYA ÖZGÜRLÜK: "GİDİN!"
Kaleci Boyko ile stoperler Milosevic ve Alexis Delgado satış listesinde… İstenilen düzeyde teklif yok… Teknik ekibin yeni sezonda düşünmediği üçlü için son formül kiralık yollamak.
BEŞİKTAŞ'A HOLLANDALI SOL BEK
Beşiktaş, İsmail Köybaşı'nın boşalttığı sol beki Hollandalı yıldızla doldurmaya çok yakın. Manchester United'tan 3 milyon 'ya Dinamo Moskova'ya transfer olan ancak buraya ayak uyduramayınca Belçika'nın Anderlecht takımına kiralanan Büttner için Rus kulübüyle anlaşma sağlandı. Bonservisi için 1.5 milyon euro ödenecek Büttner'le 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.
MARIO GOMEZ İÇİN KRİTİK TARİH 24 TEMMUZ
Futbol kariyerine Türkiye'de devam etme kararı alan Alman golcünün, son yaşanan darbe girişimi nedeniyle kafası karıştı. Bunun üzerine devreye giren başkan Fikret Orman, şu anda balayı tatili yapan  ve eşi ile 24 Temmuz'da İbiza'da görüşecek ve ikiliyi ikna etmeye çalışacak.
BEŞİKTAŞ'TAN ISLA HAREKATI
Siyah-beyazlılar; Kanadalı oyuncu Atiba ile her konuda anlaşmasına rağmen hem Şampiyonlar Ligi'ni hem de geleceği düşünerek Mauricio İsla'yı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Beşiktaş, Juventus'un elden çıkarmayı düşündüğü Şilili futbolcu için 3 milyon euro'luk bir bedel ödemeye hazır. Böylece hem alternatifli bir kadrosu olacak hem de 33 yaşındaki Atiba aksarsa 28'lik bir futbolcu ile takviye edilecek.
GUSTAVO İÇİN FAVORİ BEŞİKTAŞ
Beşiktaş'ın peşinde olduğu Gustavo Gomez, kulübü Lanus'a resti çekti ve Beşiktaş'a gitmek istediğini resmen açıkladı. Siyah- beyazlılarla prensip anlaşmasına varan ve kulüp başkanının "Gidemezsin" restine, kramponlarını masasına bırakarak "Kalmayacağım" yanıtını veren Paraguaylı stoper, menajeri aracılığıyla son sözünü söyledi. 23 yaşındaki oyuncunun menajeri Paraja, "Gustavo, Boca Juniors'un teklifini reddetti; çünkü Beşiktaş'ı istiyor" açıklamasını yaptı.
PLASE OMERUO
Gustavo Gomez ile imza aşamasına gelen siyah-beyazlılar, herhangi bir olumsuzluk durumunda 'B' planını devreye sokacak ve rotasını Kenneth Omeruo'ya çevirecek. Beşiktaş'ın yapılan görüşmeler sonrasında kiralık olarak prensip anlaşmasına vardığı 22 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, bonservisini elinde bulunduran Chelsea'nin Avusturya kampına götürülmedi. Maviler'in teknik direktörü Conte, birçok genç ismi kafileye dahil ederken Omeruo'ya şans tanımadı. Kartal, Gustovo Gomez'i alamazsa Omeruo'yu satın alma opsiyonuyla kiralayacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş Kayserispor maç özeti izle (BJK 4-0 Kayseri tüm goller, anlar burada!)