Operasyonun adı Emanuel Mas

Siyah-Beyazlılar, sol bek transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Yönetim, Arjantin Ligi ekibi San Lorenzo’yla sözleşmesi sona eren Emanuel Mas’ın menacerini dün İstanbul’a getirdi.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan Siyah-Beyazlılar, kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti. Bu doğrultuda sol bek hattına yeni bir isim kazandırmak için düğmeye basan yönetim, Arjantin Ligi ekibi SanLorenzo’da sergilediği başarılı performansla dikkat çekenEmmanuel Mas’ın peşine düştü. 27 yaşındaki futbolcunun menacerini İstanbul’a çağıran ve dün bir görüşme gerçekleştiren transfer komitesinin bu isme olumlu rapor verdiği öğrenildi. Arjantin ekibiyle sözleşmesi sona eren ve boşta bulunan Mas’ın da yoluna Avrupa’da devam etmek istediği ve Kara Kartal’ın bir parçası olmaya hazır olduğu ifade edildi.

12 maçta görev yaptı

Beşiktaş’tan 3 yıllık anlaşma ve imza parası isteyen Mas’ın menaceriyle pazarlıklarını sürdüren yönetimin, yaklaşık 10 milyon Euro’yu bulan maliyeti düşürmek için yoğun çaba sarf ettiği konuşuluyor. San Lorenzo’da istikrarlı bir performans sergileyen 27 yaşındaki futbolcu, 16. haftası geride kalan Arjantin Ligi’nde bu sezon 12 mücadelede görev yapmıştı.

Milli takıma seçildi

San Lorenzo’daki başarılı performansıyla Arjantin Milli Takımı’nın hocası Tata Martino’nun dikkatini çeken Mas, son dönemde Mavi-Beyazlı formayı 4 kez giymişti. Orhan Yıldırım

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lionel Messi - Vikipedi